Bali åbner ikke lige nu, men læs, hvornår det sikkert sker

Bali åbner ikke lige nu, men snart?

Bali åbner ikke lige nu for turismen (sommeren 21). Det er den ansvarlige beslutning, Indonesien har truffet. Det er hårdt for øen, for turismen, men det er antageligvis den rigtige beslutning. Den indonesiske regering vil ikke åbne Bali for udenlandske turister, før Covid-19 tallene er faldet markant, ifølge landets turistminister i et interview slut juli 21. (kilde Reuter).

Bali åbner ikke lige nu i 21. oga at Bali

Coronavirus pandemien har skadet Balis økonomi betydeligt, denne smukke ø, som længe har tiltrukket turister på grund af øens spektakulære strande, lækre mad, pulserende natteliv og smukke, blide hinduistisk kultur.

”Vi sigtede mod slutningen af ​​juli, begyndelsen af ​​august, men vi skal bare være opmærksomme på, hvor vi er i denne nylige stigning (i Coronavirus tilfælde),” sagde Indonesiens minister for turisme og kulturøkonomi, hr. Sandiaga Uno, til Reuters sidste ca. uge 3 uge af juli 21.

“Vi vil vente på, at situationen bliver mere favorabel for en åbning, der både er forsvarlig og ikke skaber nyt lock down.”

Markante stigninger i Corona tilfælde maner til forsigtighed på Bali

Coronavirusinfektioner er steget dramatisk i Indonesien i de seneste uger af juli 21, herunder på Bali, hvor der har været en firdobling i den sidste måned, omend fra en lav base, til omkring 200 tilfælde om dagen ifølge officielle data.

Uno erklærede, at han håbede på at reducere Balis daglige coronavirus infektioner til man ramte til 30 eller 40 om dagen inden genåbning.

Ifølge data frigivet af Verdenssundhedsorganisationen tilsløres det sande omfang af Balis infektioner ved øens (for) lave testrater, som ligger på 15% af det minimum, der anbefales af WHO.

Ifølge hr. Uno prioriterede den indonesiske regering vaccinationer på Bali og så gode tidlige resultater, fordi de fleste mennesker inficeret med coronavirus kun havde milde symptomer.

Mens hospital indlagte med Covid19 i mange dele af den nærliggende, tætbefolkede ø Java nærmede sig 100% af hospitals kapaciteten, sagde han, at antallet på Bali var mindre end 50% af kapaciteten.

Bali er er vel vaccineret, nu skal vi bare se resultatet

Uno vurderede, at 71% af de balinesiske beboere havde modtaget deres første vaccinedosis, og at målet om fuld vaccination for 70% af befolkningen kunne nås inden udgangen af ​​juli.

Indenlandske besøgende som fra Indonesien til Bali bliver nu forpligtet til at gennemgå en PCR-test, inden de kommer ind på øen, som en del af et forsøg på at beskytte øen mod pandemien.

Er de digitale nomader redningen for Bali´s turisme?

Ud over traditionelle turister håber Bali at tiltrække ‘digitale nomader’ eller internationale iværksættere, der driver internetbaserede virksomheder. I henhold til den foreslåede ordning får de fem års visum ved indrejse.

“Hvis de tjener en indkomst i Indonesien, vil de blive beskattet, men hvis de kun tjener indkomst fra udlandet, vil der ikke være nogen skat,” forklarede Uno.

Hindu Temple or Pura of Tanah Lot Bali during sunset

Bali åbner ikke lige nu. Hindu Temple, Pura of Tanah Lot Bali, med den smukkeste solnedgang

Andre rejsemål forgylder også de digitale nomader, så find PC frem og rejs ud

Destinationer er nu ivrige efter at udnytte vaccinerede rejsende med muligheder lige fra traditionelle EU-favoritter som Grækenland, Spanien og Italien til de smukke Maldiverne, Seychellerne og andre. Dette skaber hurtigt intens konkurrence, hvor nogle lande, såsom Malta, tilbyder incitamenter til besøgende.

Den opsparede efterspørgsel og millioner af mennesker, der allerede er vaccineret, ville resultere i en betydelig delmængde af rejsende, der kunne rejse med minimal risiko for den lokale befolkning og kunne gøre underværker for den lokale økonomi, som har lidt betydeligt uden besøgende, med Bali særligt hårdt ramt.

Udstationerede og digitale nomader, der opholdt sig på Bali under covid-19 på hødepunktet blev foragtede fra hele verden for at forkaste lokale covid-19-begrænsninger. De pålagte bøder er betydningsfulde for den lokale befolkning, men på omkring $ 7 i vestlig valuta valgte mange besøgende at betale i stedet for at bære masker og overholde andre foranstaltninger.

Forhåbentlig vil øget international turisme og strengere håndhævelse bidrage til en vellykket turismeoplevelse. Som en del af den nuværende plan om at byde internationale besøgende velkommen, ville bøderne blive forhøjet til $ 70 på stedet, og alle besøgende ville blive udsat for udvisning for efterfølgende lovovertrædelser.

Rejser til Bali: 10 smukkeste steder værd at besøge på Bali.

Rejseintro til Bali

Bali´s smukke hoteller

The Ungasan Clifftop Resort på Bali

Når kæresten solbader spiller du golf på Bali?

Golfferie til Bali er en drømme golfrejse

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler