Turistkontorer

 - Spanien

Spanien er et kæmpe rejsemål for danskerne snart i mange år, fra Barcelona over Madrid til Malaga og Mallorca. Et stort land på alle måder. Traveltalk vil dele rejseviden, inspiration og tilbud med vore læsere løbende.Det spanske Turistkontor i Danmark
Spanien er repræsenteret i Danmark med eget Turistkontor, et godt sted at besøg før sin næste rejse til Spanien. Se mere her

Mere end en mill danskere til Spanien hvert år
Landet har mere end en million danskere på besøg hvert år. Ifølge World Economic Forum så er dette store land verdens bedste rejseland på en række parametre. Mere end 1 million danske turister besøger landet hvert år, og i alt mere end 46 millioner turister fra hele verden følger trop, så noget skal der nok være om snakken. Rapporten giver landet absolutte topkarakter, når det gælder kultur og kulturarv. Der  scores også højt på underholdning, restauranter, natteliv og attraktioner.

Vi kunne minde om, at landet er kæmpestort og varieret: fra Barcelona i Nord til Gibraltar i syd. Fra Costa del Sol i det absolutte Sydspanien kan man f.eks. se de sneklædte bjergkæder Sierra Nevada, der rummer et af verdens mest interessante skisportsteder. Det er tilmed kun et par timers kørsel derfra.
Spanien er kontrasternes store gæstfrie land.Kontakt Spaniens Turistkontor:

Se det flotte site fra Spaniens turistkontor for mere rejseinfo. om Spanien

Rejseinspiration fra Spanien

Club La Santa Sport

Club La Santa – for sjæl og sundhed
Club La Santa får dig til at synge denne: There is a place that you always can go to. Sådan starter den velkendte sang, som kun kan betyde en ting; du er få minutter fra at ankomme til verdens største legeplads Club La Santa. Club La Santa er et resort på den Gran Canariske ø Lanzarote, tæt på Afrikas kyst, hvilket gør flyveturen til en ca. 5 timers fornøjelse. Club La Santa blev grundlagt af Tjæreborgpræsten og er stadig i dag på danske hænder, hvilket gør at stort set alle guider, instruktører…

Meloneras: Når Gran Canaria er toplækker

Meloneras – eksklusivt og lækkert på Gran Canaria.
Grand Canaria dukker ofte op, når vi stiller spørgsmålet: Hvor tager vi hen,  når de deprimerende grå skyer vælter regn ned over vinter Danmark? Ski eller sol? Væk vil vi i al fald rigtigt gerne. Er det en solferie, der vinder, så er Gran Canaria højt på listen hos mange danskere for den næsten 100% garanti for sol og overkommelige priser og afstand til strand og vand, golf, ja hele øens tilbud.
Meloneras er et af Gran Canarias nyeste områder med eksklusive og luksuriøse hoteller og et kræsent  klientel. Her har man lidt…

Palma de Mallorca

Palma er jetski og gammel historie i et skønt mix.
Palma de Mallorca er hovedstaden på Mallorca for ca. 1 mill. mennesker og et af de steder de fleste af de 15 mill. årlige besøgende kommer forbi med sikkerhed.
Det er en by, der har rejst sig fra masseturismen og grisefesternes stigma fra de gode gamle dage til en imponerende arkitektonisk byfornyelse med checkede hoteler og restauranter. Der er ikke mindst en liv på havnen, der slår de fleste i laid-back charme og varme.
Det er også en international middelhavsby med et udbud af varer og oplevelser inden for enhver genre, som ikke…

Mallorcas magiske bjerge: Serra de Tramuntana 

Mallorcas største bjergkæde er utrolige Serra de Tramuntana
Mallorcas bjerge er et eventyr at besøge. Og Mallorca er faktisk en ret stor  ø. ca. 100 km lang og 70 km bred. Ligger ud for Barcelona i Middelhavet, der kan nås med fly på 45 minutter. Kun 3 timer fra Danmark og med dejligt klima, god stil og masser af fede oplevelser. Og så er det notorisk en smuk ø med utal af strande, hyggelige byer, og nu når vi er ved de bjerge, hvad er der nu med dem? Er de ikke bare pittoresk baggrund på din bil eller scooter…

Barcelona

Barcelona – en af Europa´s mest charmerende storbyer
Barcelona er den geniale arkitekt Antoni Gaudi´s by (han er født 1852). Han er kendt for den banebrydende arkitektur i Jugend/Art Nouveau stil. Katedralen Sagrada Familia i Barcelona er hans “legacy” og besøges af millioner om året. Gaudi er begravet der efter en tragisk død, hvor man anså ham for at være en ussel en tigger efter en trafikulykke, så han fik ingen hjælp.
Barcelona la Sagrada katedral
Byen  er også alle Catalaneres hovedstad, som de elsker og bruger med stor kærlighed.
Det er også alle, der bidrager til festens by: F. eks. Cava…

Costa del Sol´s bedste golfbaner.

Valderrama nr. 1 stadig på listen Costa del Sol´s bedste golfbaner
Costa del Sol´s bedste golfbaner begynder uden ret megen diskussion med Valderrama. Ubestridt det bedste golf brand i Spanien og med  i toppen af listen over bedste europæiske golfbaner altid. Hammersvær med næsten magnetiske kortktræer, der sluger din golfbold og lægger den bag 20 andre tæt kronede tykke gamle korktræer, så du næppe kan se tilbage til fairway, men en topklasse golfbane i utrolig god stand med de gamle, tykke korktræer som signatur og de tætteste trækroner  i stedet for rough.
Valderrama hul 3 ser nemt ud ikke?
Valderrama er…

Costa del Golf - Golfrejser til Spanien

Golfrejser til Spanien, hvor det hele begyndte.
Golfrejser til Spanien er en absolut klassiker som rejsekoncept, for alle der elsker golf: Costa del Sol´s utallige golfbaner (de kan faktisk tælles, der er mere end 150)  og nogle af dem blandt Europas bedste, har tiltrukket rigtig mange danske golfspillere gennem mange år. Danske golfspillere har ofte fået deres første smag for golf lige her under varmere himmelstrøg og på Bermudagræs med Pil Pil rejer og hvidvin bagefter og en tur i byen efter et bad på hotellet. Det er en af de mest gedigne golfoplevelser i udlandet, der findes. Efter krisen…

Sierra Nevada - Europas sydligste skisportssted

Sierra Nevada tilbyder en skiferie under solens stråler med udsigt til Middelhavet.
Med sin privilegerede geografiske beliggenhed byder Sierra Nevada, dette unikke spanske skisportssted, på et stort antal solskinsdage selv midt om vinteren. Men ikke nok med det, for efter en lang dag i sneen fortsætter mulighederne for underholdning og aktiviteter næsten ubegrænset.
Alle skientusiaster, både begyndere og øvede, kan glæde sig til  til Sierra Nevada. Et enkelt besøg er nok til at finde ud af, at Sierra Nevada hører til blandt de bedste skisteder. Kunne du tænke dig at stå på ski ned ad en bakke, mens du mærker solens…

Caminoen i Nordspanien, 1oo km til fods til Santiago

Caminoen er 100 km sammen med dig selv, din sjæl og dine fødder
Caminoen er genfødt. Interessen er markant voksende. Nogle kommer til Caminoen på grund af motionen og fællesskabet, andre i en  kulturel søgen, andre af åndelige årsager, eventyrlyst eller som en personlig udfordring. Men en ting er sikker: Pilgrimsruten til Santiago er en original og anderledes måde at holde ferie i Nordspanien på.  Monumenter, historien, charmerende landsbyer og en fantastisk natur venter på dig.
Mange rejseselskaber flyver deres gæster fra Madrid til León, hvorfra man enten kan gå eller tage bus til Astorga, der ligger ca 15 km derfra….

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK