Turistkontorer

 - Frankrigs Turistråd

La Belle France, verdens mest populære rejseland

Frankrig er verdens mest besøgte rejseland med over 80 mill. besøgende, og også for danskere meget besøgt fra Alsace til Provence.

Det store rejseland er repræsenteret i Danmark på bedste vis Af Frankrigs Turistråd, der ligger her Bredgade 20A, 1260 København K.

Fra vor intro til Frankrig som rejseland her på traveltalk.dk.

Her kan du læse om de 7 store vindistrikter, om den rige kultur og om skisportrejser mv.

Det store land rummer bla. 8.000 museer, knapt 40 UNESCO-bevarede steder, 500 årlige festivaler, dyre og billige vine og luksuriøse designervarer. Dette er blot nogle få af de kendetegn, der beskriver EU´s 3. største land, det elegante Frankrig. Der er nok at gå på opdagelse i, når turen går til Frankrig. Landets 13 regioner byder på rejsemuligheder til alle verdens livsnydere. Oplev hovedstaden Paris, Lysenes by, der dufter af Chanel-parfumer, god mad og romantik. Køb eksklusive designervarer i butikkerne på Rue Saint Honoré eller forkæl den søde tand med bagværk og macarons fra Ladurée. Bliv suget ind i kunsten under den store glaspyramide på Louvres gange og betragt Claude Monets enorme vægmalerier på Musée de L’Orangerie ved Seinen.

Se også det informative website md bla. denne video:

Endelig kan du læse mere om Frankrig her på Traveltalk.dk

Rejseinspiration fra Frankrigs Turistråd

Paris - Vuitton, Louvre og Orsay

Paris kalder på din indre kultur hund
Frankrigs hovedstad ligger i verdens førende turistland, og er kendt over hele verden som “byernes by”. Det er ikke dårlig branding, og det lover en masse, som Paris kan holde langt det meste af. Du kan finde mere imponerende byer med flere meget høje huse, større byer som Tokyo, og mindre, og mere charmerende byer, også i Frankrig, men ikke en by, der er som Paris – fuld af romantik, kultur og gastronomi og et internationalt look og outlook.
Opera, Paris Streets and old buildings
Uanset sæson er der et hav af ting…

Val d'Isere, hvis skiferien skal være en lang fest

Val d’Isere er vel blandt verdens bedste skiområder.
Val d’Isere bliver betragtet som noget af verdens bedste skiområde med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 94 lifte. Men Val d’Isere er meget mere end det! Det kan du læse om herunder. Danski som eksempel har sendt skiløbere til Val d’Isere siden 1982, det år hvor Danski startede – og skirejsebureauet er stadig vild med stedet, fordi danskere, der vil lidt mere med deres skiferie, finder vej hertil år efter år.

Snesikre og udfordrende Val d’Isere
Gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere og gletsjeren La Grand Motte…

Tignes i Frankrig er for dig, der kræver masser af skiløb

Tignes er det yderst effektive skiområde forbundet med hele Val d’Isère
Tignes er en del af området Espace Killy, der dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Det er et vanvittigt godt sammenhængende skiområde med meget få transportpister – altså effektivt skiløb hele vejen rundt. Dit liftkort gælder til hele Espace Killy, så hvorfor ikke udforske moderne og luksuriøse Val d’Isère en dag?

Tignes leverer en snesikker skipakke i hyggelige rammer
Gletsjeren La Grand Motte i Tignes og gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere er helt klart et besøg værd, når du er på…

La Rosière leverer en skiferie med fransk charme og italiensk varme

La Rosière giver dig  La Thuile i Italien med i købet på din skiferie
La Rosière i Frankrig på grænsen til Italien er et yderste charmerende skirejsemål.  Det smukke La Rosiere ligger på et sydvendt bjerg, hvor dsolen skinner meget mere end gennemsnitligt, hvilket for os er et væsentligt kriterie.  Det er faktisk ét af de skisportssteder med flest soldage i Frankrig. De lokale kalder byen for Tarentaisedalens terrasse på grund af de mange solrige timer.
LA THUILE, ITALY. som du kan løbe til
En lille perle i Frankrig
La Rosière er i Danmark lidt af en ukendt perle i de…

Avoriaz, det er fransk skiferie, Olala!

Avoriaz er på engang stort og lille, charmerende og meget fransk
Selvom Avoriaz befinder sig i et kæmpemæssigt område, forbundet af en lang række store og små skiområder, føler du altid en lokal og afslappet stemning i idylliske Avoriaz. Hvad enten du selv kører på skiferie til Avoriaz eller ankommer i bus, så skal alle transportmidler parkeres udenfor byen. Herefter bugseres din bagage til din feriebolig, i et månelignende bæltekøretøj eller i en bjældeklingende hestekane, ført af en smilende fransk kusk med læderhud og overskæg. Det betyder, at byen er fri for biler og derfor perfekt til en ferie med…

Alpe d'Huez

Alpe d’Huez er blevet en klassiker for skiferier såvel som for Tour de France
I Alpe d’Huez gør man sig umage hvert år for at levere varen, og danske skirejsebureauer med Danski i spidsen opdagede talentet Alpe d’Huez tilbage i de tidlige 80´ere.  Hver år forbedrer stedet sig, så hvert år finder 1000 vis af danskere (tilbage) til dette franske skisportsted. Hvorfor?
Cable car station and signboard, Alpe d Huez, France, Europe
Jamen beliggenhed for skirejsemål er alt, lige som med hussalg: Byen er  i 1.850 meters højde (læs “det højt”) og byder på 250 pistekilometer forbundet af 81 lifter…

Campingferie i Frankrig med mere end 11.000 muligheder for overnatning

Campingferie i Frankrig byder på et luksusproblem
Campingferie i Frankrig er for dig, der gerne vil dyrke en afslappet ferie tæt på naturen i et tempo, hele familien kan følge med til og med størst mulig frihed og masse oplevelser. Er det jer? Så er Frankrigs campingpladser lige noget for dig. Udvalget er næsten uendeligt stort – I Frankrig findes der over 11.000 campingpladser, der alle er ratede i et system fra 1 stjerne til 5, sådan lidt Michelin agtigt. Det gør det nemt at vælge rigtigt efter smag og pengepung. Campingpladserne dækker også en lang række muligheder for at…

Tour de France ruten og det smukke Frankrig

Tour de France ruten i 2018 er 100% fransk.
I 2018 ligger/lå Tour de France ruten kun i Frankrig. Reelt set er der jo ingen sammenhængende rute. Det er etaper, der flytter sig rundt i Frankrig fra dag til dag. Sidste år var man et smut i Spanien, men har valgt at køre fra Nordfrankrig til Sydfrankrig i 2018, så det er oplagt at kikke på ruten udfra et fransk ferieperspektiv. Det er interessant at se de steder man med omhyggelighed gennem ruteplanlægningen viser frem af det smukke sommer Frankrig. Kort sagt er der 3 områder i løbet. Det er…

Tour de France løbet, perspektiv fra en liggestol

Touren er ikke, hvad den har været.
Tour de France løbet har en lang og fascinerende historie. Her er en lille brik til den historie. En hyldest til de første kompromisløse cykelryttere:
Der er en ret god grund til at de brugte en del “krudt” i gamle dage på touren og mindre god grund i disse tider, bla. at opklaringsprocenten for doping er en del højere, og at ryttere der doper sig,  mister total respekt i medierne og præmiepengene ryger skarpt forfulgt af bøder  osv.
Men de var nogle hårde hunde dengang, og tog de stoffer, der nu dengang var tilgængelige, som…

Skiferie i Val Thorens, skiferie på toppen af verden

Skiferie i Val Thorens: Er 600 km skipister nok?
Skiferie i Val Thorens byder på det højest beliggende skisportssted i Europa i 2300 meters højde Her  tilbyder man skiløb på virkeligt højt niveau hele vejen rundt. Danskere med lyst til mange km i skiene og benene ikke mindst, du som kræver nye nedløb hver dag, finder til Val Thorens som møl til lys.  Så er det dig så læs videre. Men en Skiferie i Val Thorens er for alle. Du kan være begynder eller bare ikke så skisulten, der er noget atl vælge imellem for alle på en skiferie i…

TravelTalk - White suitcaseKort over Frankrigs Turistråd

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK