Traveltalk lufthavne

 - Copenhagen Airport

Copenhagen Airport.

Københavns Lufthavn eller Copenhagen Airport  i Kastrup  er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer den foruden København, Sjælland og Øresundsregionen også store dele af Sydsverige. I 2013 satte lufthavnen rekord med 24,1 millioner passagerer. Heraf var 22,2 millioner udenrigspassagerer. I 2015 satte lufthavnen rekord igen, med 26.610.332 passagerer. Det var en forøgelse på hele 3,8 %. Det er dermed den største lufthavn i Norden. Med sine 22.000 ansatte på én adresse,  er lufthavnen Danmarks største arbejdsplads. Det er dog kun omkring 2.000, der er ansat i Københavns Lufthavne A/S. Resten er beskæftiget i andre af de cirka 500 virksomheder, der driver forretning i lufthavnen. SAS anvender Københavns Lufthavn som sin primære lufthavn for international trafik, ligesom den også fungerer som hub for Thomas Cook Airlines Scandinavia og for Norwegian Air Shuttle. Yderligere 57 flyselskaber flyver fra lufthavnen, som samlet har ruter til 140 destinationer. De 24 er interkontinentale. Københavns Lufthavn kan vi være stolte af.

Her kan du finde alle aktuelle afgange og ankomster for Københavns Lufthavn. Klik her eller foto.

Book din rejse her

Rejseinspiration fra Copenhagen Airport

We park/You fly i Københavns Lufthavn Parkering

Det er helt uden stress at parkere i Københavns Lufthavn.
Tag stressen ud af din flyrejse fra Københavns Lufthavn Parkering. Vi tilbyder en lang række parkeringsmuligheder, du kan vælge imellem hjemmefra stille og roligt, så er der check på den del af rejsen også. Vi kan endda parkere bilen for dig, så bliver det ikke nemmere, og der er tid til at komme rigtigt godt afsted. Her er al info om parkering i Københavns Lufthavn Parkering. 
Her er introen til traveltalk.dk´s side om CPH Airport:
“Københavns Lufthavn, Kastrup er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer den…

Her handler du taxfree i Københavns Lufthavn i mere end 120 butikker

Her kan du finde den komplette liste over alle de lækre restauranter og fristende shops i lufthavnen dert ilbyder dig taxfree shopping. View PDF
Københavns Lufthavn byder vi dig velkommen til et taxfree shopping univers med mere end 120 forskellige butikker, hvor du finder et bredt udvalg af inspirerende skandinaviske og internationale brands.
For at gøre din shopping nemmere tilbydes  30 dages Byttegaranti – både i og uden for Lufthavnen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Københavns Lufthavn. God rejse !
Listen primo 2017
!Solid
7-Eleven
AK Kaufmann
Apair
Apoteket
B&O Play
Becksöndergaard
BOSS Store
Bottega Veneta
Burberry
BY MALENE BIRGER
CAPI
Change Lingerie
DAY Birger et Mikkelsen
Delicious by Nordic
ECCO
Eton
Fine Food
Fysioterapeuten
Georg Jensen
Gucci
Happy Socks
Hennes…

Københavns Lufthavn: Det har aldrig været nemmere at købe Taxfree

Du har så mange muligheder for at købe taxfree i Københavns Lufthavn Taxfree  fra nogle af verdens bedste brands fra lingerie til likør. Du kan endda få leveret varerne lige til døren. Alle, der rejser via Københavns Lufthavn, kan købe ind i TAX FREE-butikken. Her kan du købe parfume, hudpleje og makeup 20 % billigere end Citypris i Danmark.
Du kan også købe vin, spiritus og tobak til fordelagtige priser. Se lige her hvordan. Køb toldfrit  Alle rejsende kan bestille på nettet og afhente varer i lufthavnen Det er nemt og hurtigt at bestille varer via Løbenhavns Lufthavn TAX FREE…

TravelTalk - White suitcaseKort over Copenhagen Airport

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK