Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini

Scroll

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini. Det bedste af de græske øer.

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini byder på en perlerække af øer, som få andre lande kan matche i enkel skønhed og afslappet livsstil, tilmed en af de sundeste i verden. De græske øer byder som meget få lande i verden på et så varieret landskab, og befolkning så veluddannede og en blomstrende kultur. Grækenland er kærligt kendt som øernes land og også som et land med smukke mennesker. Det er sandt, at øerne i Grækenland sammen med deres folk er smukke, levende, elegante og også moderne. I det væsentlige kombinerer Grækenland klasse med masser af andre attraktioner. Hvert år oplever de græske øer mange besøg, og folk vender normalt tilbage med en pose fuld af minder, der er fanget på deres kameraer eller mobiltelefoner.
Grækenland er et land, hvor mange af de mest berømte mennesker i historien boede. Atmosfæren, der findes i dag, blev formet af en kombination af romantik, intriger, krige og mytologi og videnskab. Disse øer er utroligt fascinerende.

De græske øer består af mere end 6000 meget små øer og større øer, hvoraf kun 227 er beboet. Turister vil muligvis primært nyde solbadning og behageligt vejr. Fugtigheden mærkes i luften, og tilstedeværelsen af ​​saltvand giver følelsen af ​​en kystregion. Strandelskere bør bestemt planlægge en tur til de græske øer og nyde strandlivet.
Turister tager til de græske øer for deres ferier, fordi det er vanskeligt at finde denne form for skønhed og afslappet livsførelse overalt i verden. Rig på tradition har øens destinationer en naturlig skønhed, og du kan let se, hvorfor indbyggerne i den tidlige æra kunne forestille sig, at de vidunderlige landskaber var formet af guder. Og så har en ø i Grækenland rekord i sundhed og et langt liv. Trækker vel heller ikke fra? Livsstilen er på engang sund, afslappende og attraktiv.

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini er også  fantastisk for lange ferier

At komme rundt i Grækenland er et eventyr på egen hånd. Med det store antal græske øer at vælge imellem, kan det være vanskeligt at finde ud af, hvilken der bedst passer til dine behov. Vi vil påpege flere græske ø-destinationer, som vi mener vil give dig en fremragende ferieoplevelse. Også hvis du tiden til lange ferier med ø-hopping i det græske øhav.

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Agios Nikolaos er en malerisk by i den østlige del af øen Kreta bygget på den nordvestlige side af den fredelige bugt Mirabello

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Agios Nikolaos er en malerisk by i den østlige del af øen Kreta bygget på den nordvestlige side af den fredelige bugt Mirabello

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Kreta, den største og mest berømte af de græske øer

Kreta, den største af de græske øer og den femte største ø i Middelhavet, ligger 318 kilometer syd for havnen i Athen og er fødestedet til Zeus. Kreta har de gamle ruiner, sneklædte toppe og rigelige strande. Kreta nyder den længste sommer ikke kun i Grækenland, men også i Europa, men foråret er især dejligt til vandring og sightseeing.
Kreta er kendt for sine mange strande og især for den lyserøde sandstrand i Elafonissi og den storslåede Balos-lagune.
Kreta er den græske ø med flest superlativer. Her finder du det største bjerg. Det største, første …alting. Kreta er fx.også fødestedet for de ældste og mest fascinerende myter i Grækenland og hjemstedet for minoierne i bronzealderen. Det er også den første kultur, der havde et skriftsprog og måske første civilisation i Europa, der producerede hvad vi kalder kunst idag. Den minoiske kultur var en præ-hellensk bronzealder-kultur fra ca. 3100 f. Kr. til ca. 1450 f. Kr. Den havde sit politiske centrum i Knossos på Kreta. Den er opdaget i nyere tid og opkaldt efter kong Minos, der kendes fra græsk mytologi.
Kreta har århundreder efter århundreder af rig historie såvel som en voldsomt uafhængig ånd. Beboere vil ofte omtale sig selv som kretensere i stedet for grækere.
Kretas gamle arkæologiske steder, århundreder gamle havnebyer og strande tiltrækker besøgende fra hele verden.

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Agios Nikolaos er en malerisk by i den østlige del af øen Kreta bygget på den nordvestlige side af den fredelige bugt Mirabello- Knossos Kreta, Grrækenland

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Agios Nikolaos er en malerisk by i den østlige del af øen Kreta bygget på den nordvestlige side af den fredelige bugt Mirabello- Knossos Kreta, Grrækenland

Kreta´s attraktioner fra Knossos til de mest fløjsbløde strande

Knossos

Knossos Paladset er en labyrint af massive søjler og dejlige fresker og er et vidnesbyrd om raffinementet i den minoiske civilisation, der forsvandt engang i det fjortende århundrede. Ifølge legenden var det også hjemsted for den mytiske Minotaur af Kong Minos.
Knossos ligger ca. fem kilometer fra Iraklion og betragtes som den ældste by i Europa. Paladset havde mere end 1.200 værelser, nogle af dem genopbygget for at skildre stedets storhed. Dette monumentale boligkompleks fokuserer på en stor gårdsplads, hvor det ser ud til, at de organiserede “Bull-Leaping”, en aktivitet, der involverede at løbe hen imod en tyr, gribe den ved hornene og tage et somersault over det.
Et jordskælv ødelagde det første palads, der blev bygget omkring 2000 a. C. i 1700 a. C.

Elafonissi stranden på det sydlige Kreta med pink sand og det klareste havvand ever

Elafonissi-stranden ligger i det sydvestlige hjørne af Kreta og skinner med lyserødt sand og krystalklart middelhavsvande. Elafonisi er en aflang halvø, der ofte brydes i to dele af vand, hvilket giver indtryk af at være en separat ø.
Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du krydse den lavvandede lagune Elafonissi mod en lille ubeboet ø, hjemsted for et historisk fyrtårn, et kapel og mere end 100 arter af indfødte planter. Seneste rejsende roser Elafonissi som en af ​​de smukkeste strande på Kreta, hvis ikke i hele Grækenland.
På begge sider af halvøen dannes eksotiske strande med hvidt sand og turkisvand, der minder om Caribien. Sandet er mange steder lyserødt og tager sin farve fra millioner af knuste skaller. Nær halvøens brudpunkt overskrider havvandet ikke 1 m dyb, hvilket skaber en lille lagune, ideel til børn. Du kan let krydse lagunen for at nå det modsatte sted på halvøen, mens du tager dit personale med dig, fordi vandet er meget lavt.
Strandene på denne ø er meget populære blandt de lokale og besøgende, så det kan være lidt overfyldt i nogle områder. Rejsende, der ønsker at undgå folkemængderne, kan gå lidt længere inde, hvor de finder mange dejlige og rolige steder.

Balos lagunen, Grækenland

Rejser til Grækenland  fra Kreta til Santorini. Agios Nikolaos er en malerisk by i den østlige del af øen Kreta bygget på den nordvestlige side af den fredelige bugt Mirabello- Knossos Kreta, Grrækenland Balos lagunen, Grækenland

Balos-lagunen, den fotogene og berømte lagune på Kreta

Den berømte Balos-lagune ligger cirka 56 km nordvest for Chania og 17 km nordvest for Kissamos, dannet mellem Cape Gramvousa og den lille Cape Tigani og under Platiskinos-området. Balos er uden tvivl den vigtigste fotograferede strand på Kreta.
Balos er berømt for sine turkise farvande, vilde naturlige skønhed og smukke eksotiske landskaber. Om sommeren besøges Balos af tusinder af mennesker, der hovedsagelig ankommer med færgerne, der forlader havnen i Kissamos. Det er også en god ide at ankomme til Balos om morgenen, før skibene ankommer fra Kissamos. Disse få timers afstand fra et sådant himmelsk sted forbliver indgraveret i din hukommelse for evigt.
Hvis du ikke kan lide skarer, skal du hellere undgå at besøge stranden i juli og august.
Balos Lagoon har hvidt sand og eksotiske hvide, intense blå og turkise farvande. Havet er ret lavt og varmt, hvilket gør det ideelt til små børn.

Arkadi kloster på Kreta

Arkadi-klosteret er noget, som Kreta kan gøre for enhver interesseret i religiøs historie. Indtager et specielt sted i hjertet af mange lokale, siges det, at klosteret blev grundlagt i det 5. århundrede af en magtfuld byzantinsk kejser.
Arkadi-klosteret ligger nær Rethymnon og blev bygget i 1587, og huser en af ​​de bedste venetianske kirker på øen.
I det 19. århundrede var klosteret et af de mest velstående på øen og tjente som et vigtigt center for modstand mod osmannerne. Mange lokale lå inden i klosteret for at modstå de osmanniske styrker, før de satte bygningen i brand.

Navagio stranden på dramatisk smukke Zakynthos, Grækenland

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini. Navagio stranden på dramatisk smukke Zakynthos, Grækenland

Vai, den græske Palm Beach, for dig der søger sol og strand på dine rejser til Grækenland

Også kendt som Palm Beach, er det primært kendt for sit fantastiske landskab. Stranden er hjemsted for en af ​​de største palmer i Europa med 4.500 palmer, der har været der i mere end 2.000 år. Så hvis du ønsker at undgå at leje en parasol, er du kommet til det rigtige sted for at få noget naturligt skygge. Sandet kan fyldes med busser fulde af turister, men en kort gåtur på en bakke på den sydlige side af Vai-stranden afslører en underudnyttet kyststrækning, men ikke mindre smuk.
Nylige besøgende priste Vai Beach for sin renhed og smukke udsigt ikke kun fra stranden men fra toppen af ​​de nærliggende bakker. Rejsende roste også det naturskønne drev til stranden.
Ifølge legenden voksede palmetræer ud fra datosten, der blev trukket i land fra Saracen-skibe i det niende århundrede.

Heraklions arkæologiske museum samler fortiden på Kreta

Det arkæologiske museum i Heraklion nyder ry for at være et af de vigtigste museer i Grækenland, især når det kommer til dens samling af minoiske artefakter og kunstværker. Besøgende på dette museum kan nyde at se fragmenter af de originale fresker fra det minoiske palads Knossos. Det arkæologiske museum i Heraklion har også udstillinger dedikeret til alle perioder med forhistorie og historie på Kreta indtil de sidste romerske perioder. Højdepunkter inkluderer statuer af Slangegudinden, den berømte Fresco de Toros de Toros og den gådefulde Disco Phaistos. Derudover artefakter. Alle artefakter på dette museum blev opdaget på Kreta.

Samaria-kløften

Kreta er kendt for sine imponerende kløfter, men den mest imponerende er Samaria NAtional parken, den længste kløft i Europa. Beliggende inde i Samaria National Park er det et UNESCO biosfærereservat.
Der er steder, der kræver større indsats for at nyde end andre, og Samaria-kløften er en af ​​dem. Find det rigtige fodtøj frem og tag med. Beliggende i Samarai National Park i de hvide bjerge, er denne imponerende kløft ca. 17 km ned ad bakke, der ender på en sort sandstrand i Agia Roumelli i det libyske hav. Det krydser skove fra gamle cypresser og fyrretræer og skærer derefter mellem lodrette klipper gennem bjergene. Afhængig af en persons hastighed og kondition, kan denne gåtur vare mellem fire og syv timer. Ved afslutningen af ​​vandreturen lejer de fleste vandrere en båd for at tage dem til Chora Sfakion.

Agios Nikolaos i den skønne Mirabello bugt påå det østlige Kreta

Agios Nikolaos ligger i den smukke bugt Mirabello på det østlige Kreta og tilbyder besøgende en blanding af moderne og traditionelle. Det er en mellemstor havneby, der er ekstremt malerisk og har en bestemt stil og charme, der udnytter til fulde. Byens Voulismeni-sø, omkranset af små caféer og charmerende butikker, har været genstand for flere sagn. En af myterne her er, at gudinden Athena tager hendes bade i denne næsten perfekt cirkulære vandmasse. En anden legende siger, at denne smukke sø ikke har nogen bund. Agios Nikolaos er en af ​​de mest populære turistmål på Kreta.

Hvor skal man bo på Kreta?

Mitsis Laguna Resort & Spa
Er det en af dine første rejser til Grækenland? Så er Kreta stedet. Gæster på dette badeby vil sætte pris på hotellets praktiske faciliteter, såsom en gratis børneklub og en børnepool. De 351 værelser har gennemtænkt touch, såsom gratis minibarer og kaffemaskiner, plus gratis trådløs internetadgang og møblerede balkoner eller gårdhave. Gæsterne finder også roomservice døgnet rundt, fladskærms-tv og kaffe- / temaskine.
Mitsis Laguna Resort & Spa – 5 udendørs swimmingpools findes på stedet sammen med en børnepool. Andre fritids- og rekreative tjenester inkluderer en udendørs tennisbane, en vandrutsjebane og et motionscenter.

Sun & Sea Plus Resort
Hotellet “Sun & Sea Plus Resort” tilbyder 30 komfortable værelser. 22 af dem er eksklusive studioer med 1 soveværelse til 2-3 personer og 8 luksuriøse suiter med to soveværelser til 3-4 personer. Alle værelser har elegant design og moderne møbler for at sikre et behageligt ophold. Og vores venlige og erfarne personale er altid klar til at gøre alt for at gøre dit ophold behageligt og praktisk. Vi gør vores bedste for at gøre din ferie uforglemmelig og underholdende som aldrig før. Her finder du en rolig og venlig atmosfære, som giver dig en uforglemmelig ferie i en af ​​de smukkeste regioner på Kreta. Luksus harmoniserer godt med komfort, så du får uvurderlige timers afslapning og fornøjelse. Sun & Sea Plus Resort Hotel har en række faciliteter og tjenester, som gæsterne kan nyde deres tid på Kreta!

Rithymna Mansion
Rithymna Mansion ligger i Prines Village i Rethymno og tilbyder en privat pool og en møbleret solterrasse. Villaen i to plan ligger midt i blomsterhaver og har udsigt over bjerget Psiloritis og det kretensiske hav.
Villaen er rummelig og har flisebelagt eller marmorgulv og traditionelle møbler. Det består af 4 separate soveværelser, en stue med pejs og et fuldt udstyret køkken. Der er også et skrivebordslokale med pc og bibliotek og 2 badeværelser. Faciliteterne på Riyhymna Mansion inkluderer en vaskemaskine, opvaskemaskine, fladskærms-tv med satellitkanaler og gratis trådløs internetadgang.

Elounda Beach Hotel & Villas
Elounda Beach Hotel & Villas, beliggende på den nordøstlige del af Kreta, har 5 tennis-, basketball- og volleyballbaner og et spa-center med fitnesscenter, hammam og dampbad. Hotellets faciliteter inkluderer også en række restauranter, der serverer internationale og middelhavsretter og 4 barer. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen.
De moderne, luksuriøse værelser, suiter og bungalower på Elounda Beach Hotel & Villas har udsigt over de frodige haver eller Mirabello-bugten. Alle er udstyret med aircondition, pengeskab og fladskærms-tv med DVD-afspiller. De luksuriøse badeværelser inkluderer badekåber, hjemmesko, gratis toiletartikler og en hårtørrer. Morgenbuffet inkluderet.
Gæsterne kan vælge mellem en bred vifte af personaliserede krops- og ansigtsbehandlinger, der er tilgængelige på Space Vitalité Chenot Spa, som inkluderer en medicinsk, bioteknologisk, æstetisk afdeling og wellness-afdeling. En udendørs pool fyldt med havvand tilbydes også på stedet, mens der også tilbydes aktiviteter og faciliteter til børn.

Santorini, så charmerende kan man bygge på en klippeside

Rejser til Grækenland: Santorini, så charmerende kan man bygge på en klippeside

Santorini, den mest romantiske ø i Grækenland ?

Rejser til Grækenland er ikke komplet aom rejsemål oversigt uden berømte Santorini. Santorini er kendt som den mest romantiske græske ø. Santorini er blevet det ideelle sted for bryllupper og bryllupsrejser i Grækenland, men øen tiltrækker også berømtheder og jet-sættere fra hele verden. Luksushoteller, der er perfekte til bryllupsrejser, findes overalt på øen.
Santorini er stedet for et af de største vulkanudbrud i historien. Eksplosionen skabte en øhav på en enkelt ø og efterlod det geologiske træk, der i dag tiltrækker besøgende til Santorini.
Køkkenet i Santorini er traditionelt, det er unikt på øen og drager fordel af friske ingredienser, der er aromatiseret med vulkansk jord. Du kan endda tage en lokal madlavningskursus fra Selenes kokke. Der er også perler ved siden af ​​havet med rustikke og lækre retter med udsigt.

Rejser til Grækenland. Seværdigheder i Santorini. Oia

Oia er uden tvivl et af de mest emblematiske områder på øen med sin unikke arkitektur og hvide bygninger. Ved blot at gå gennem byen vil du få en idé om fortiden, når du går i de snoede smalle gader og oplever udsigter, lyde og aromaer fra den græske kultur.
Når du ser billeder af denne smukke øgruppe, er de for det meste taget i Oia. Der er mange smukke steder her, men ingen så fotogene som dette. Byen Oia er meget populær blandt besøgende på øen og kan virke ret overbelastet hele dagen, men hvis du kan overleve skarer, vil solnedgangen gøre alt det værd. Når solen går ned om natten, vaskes byen med en storslået glød.
For en endnu rigere oplevelse kan du tage en sejlads om natten for at se solnedgangen afspejles i de hvide bygninger i Oia. Disse øjeblikke vil forlade dig åndedræt, når du ser Oia i brand med lyse farver i solnedgangen reflekterende i det dybe og mørke Ægæiske Hav.

Kamari Beach

Den største og mest populære strand i Santorini, Kamari, ligger langs kysten af ​​byen med samme navn. Byen og stranden er opkaldt efter den lille bue eller “kamara” indlejret i klipperne i den sydlige ende af stranden, resterne af en helligdom dedikeret til Poseidon. Kamari er kendt for sin kystlinje af sort sand og småsten og er den mest udviklede strand på øen og er fuld af hoteller, barer og natklubber. Foruden solbadning og se på mennesker, er snorkling og dykning populære aktiviteter.
Ekstern rød strand og hvid strand
To strande, der skal være øverst på listen til ethvert besøg i Santorini, er Red Beach og White Beach. De har et passende navn, hver med sin egen livlige farve. Det er ikke let at få adgang til disse strande, så at komme dertil kan kræve lidt mere planlægning fra din side. Det røde sand og de høje røde klipper skaber en smuk kontrast af farve med en klar blå himmel og krystalklart vand. White Beach er prydet med perfekte sorte og hvide småsten i forskellige størrelser, og de lyse klipper tilbyder fremragende fotomuligheder.

Santorini vintur

Vinture er blandt de mest populære aktiviteter i Santorini. Øen er berømt for sine fremragende hvide vine, kendt som nogle af de bedste i Grækenland.
Du kan besøge mange vinmarker, der vides at være nogle af de ældste i verden! på øen, og smag de bedste vine.
Santorini er en af ​​de ældste vinproducerende regioner i verden.

Therasia (tyrasia)

Øen Therasia er en ideel destination for besøgende, der ønsker at nyde den solrige atmosfære i Santorini, mindre skarer. Den største af de fem små byer, også kaldet Therasia, har kun omkring 150 indbyggere. Du kan nå siden af ​​calderaen med en lang trappe, der klatrer op ad klippen. Den mindste ø har den samme maleriske arkitektur som Santorini, og befolkningen deler de samme traditioner og skikke. Uanset om du nyder det som en dagstur eller en weekend, Therasia tilbyder besøgende en autentisk græsk oplevelse på øen.

Akrotiri

At gå gennem ruinerne af Akrotiri vil virkelig give dig en idé om, hvordan øen var i højden af ​​den minoiske civilisation. Det er før vulkanen brød ud og dækkede alt i flere lag af aske. En omhyggelig udgravning har opdaget nogle ganske overraskende elementer indtil videre og det tager tid at sætte pris på de mistede øboere, og hvad der skete er ganske ydmygende.
Arkæologiske udgravninger pågår stadig på dette meget store sted. Der er sandsynligvis stadig mange rester, der skal opdages!

Akrotiri Fyr

Akrotiri-fyrtårnet ligger på den sydlige halvø af øen Santorini. Fyret i sig selv er ikke så attraktivt som udsigten fra det. Dette er et andet smukt sted at bringe en flaske vin og nyde en perfekt solnedgang.

Thera Prehistoric Museum

Thera Museum of Prehistory er beliggende i hovedstaden Fira og er en af ​​de vigtigste kulturelle attraktioner i Santorini. Museet åbnede i 2000 og præsenterer skatte, der er fundet i udgravningen af ​​Akrotiri, herunder en omfattende samling af farverige fresker.

Rejser til Grækenland. Caldera og det berømte blå hvide tema. Grækenland

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini. Caldera og det berømte blå hvide tema. Grækenland

Rejser til Grækenland. Hvor skal man bo på Santorini?

Maregio suiter
Maregio Suites ligger i den maleriske landsby Oía, få skridt fra Oia-slottet, og tilbyder suiter med en privat dyb pool og boblebad. Kombinerer den traditionelle kykladiske dekoration med moderne minimalistiske detaljer, har hver suite uhindret udsigt over Calderaen.
Hver suite i Maregio har rummeligt interiør og moderne bekvemmeligheder. Samtlige har opholdsområde og satellit, fladskærms-tv og dvd-afspiller. Den nyeste generation af badeværelser tilbyder gratis mærke toiletartikler. Der findes også en espressomaskine og en minibar i hver suite.
I baren serveres rigelige drinks og forfriskninger. Der er gratis wifi på alle faciliteter.
Den maleriske Imerovigli, hvorfra gæsterne kan nyde den berømte solnedgang, ligger 9 km fra Maregio Suites.

Cosmopolitan suiter
Lige i centrum af Fira – Fremragende beliggenhed
Dette elegante hotel er majestætisk beliggende på en klippe med storslået havudsigt i Fira Town, Santorini hovedstad.
Cosmopolitan Suites har en infinity-pool, der hænger fra klippen og en solterrasse med en af ​​de mest imponerende udsigt over calderaen og vulkanen.
Cosmopolitan Suites tilbyder 10 forskellige overnatningssteder, elegant indrettet i Santorinian-stil, med private eller semi-private terrasser eller balkoner med udsigt over havet og vulkanen.
Hotellets beliggenhed, i hjertet af Fira, giver adgang til det kosmopolitiske natteliv i hovedstaden i Santorini. Det Dominikanske Kloster, den katolske katedral, det arkæologiske museum og svævebanen ligger kun få skridt fra hotellet.

Atlantis Hotel
Lige i centrum af Fira – Fremragende beliggenhed.
Dette elegante hotel er majestætisk beliggende på en klippe med storslået havudsigt i Fira Town, Santorini hovedstad.
Cosmopolitan Suites har en infinity-pool, der hænger fra klippen og en solterrasse med en af ​​de mest imponerende udsigt over calderaen og vulkanen.
Cosmopolitan Suites tilbyder 10 forskellige overnatningssteder, elegant indrettet i Santorinian-stil, med private eller semi-private terrasser eller balkoner med udsigt over havet og vulkanen.
Hotellets beliggenhed, i hjertet af Fira, giver adgang til det kosmopolitiske natteliv i hovedstaden i Santorini. Det Dominikanske Kloster, den katolske katedral, det arkæologiske museum og svævebanen ligger kun få skridt fra hotellet.

Oia Mare Villas
Romantisk 4-stjernet pensionat, en kort gåtur fra Caldera de Santorini
Dette ikke-ryger gæstehus har en udendørs pool, en bar / lounge og en bar ved poolen. Der tilbydes en gratis morgenbuffet samt gratis trådløs internetadgang i fællesområder, en gratis lufthavnstransporttjeneste og en gratis reception med manager. Hotellet tilbyder også concierge-tjenester, en vaskeservice og en døgnåben reception. De 22 værelser med forskellige dekorationer har gratis trådløs internetadgang og roomservice. Til din underholdning indeholder fladskærms-tv satellitkanaler, og du finder også et køleskab og gratis mineralvand.
Oia Mare Villas tilbyder 22 værelser med aircondition og adgang gennem udvendige korridorer, et sikkert og gratis mineralvand. Hver bolig er møbleret og indrettet individuelt. Fladskærms-tv med satellitkanaler.
Badeværelserne er udstyret med bruser, hjemmesko, toiletartikler og en hårtørrer. Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. Der tilbydes rengøring dagligt, og der kan anmodes om massage på værelset.

Rejser til Grækenland. Milos, Fyropotamos landsby. De græske øer

Rejser til Grækenland. Milos, Fyropotamos landsby. De græske øer

Den legendariske ø Milos skal have en plads på Rejser til Grækenland

Kan du huske den berømte skulptur af Afrodite, benævnt Venus fra Milo? PÅ dine rejser til Grækenland rund på de mange øer er Milos ret spændende.
Den antikke græske skulptur af Afrodite, der i øjeblikket er permanent udstillet i Louvre i Paris, er muligvis øens mest berømte eksport, men Milos er en imponerende farveø på grund af dens vulkanske oprindelse. Farven på Det Ægæiske Hav omkring denne ø Kykladaderne varierer fra koboltblå til smaragdgrøn, og klipperne går fra lyserød til rød til violet. Det har et komplet dækning af naturlige og menneskeskabte overraskelser. Det er perforeret med hvide fjorde, svovlgul stribede klipper og sorte obsidian klipper.
Den unikke geologi har givet øen et stort antal smukke strande på over 70, og de herlige varme kilder langs kysten kan ikke gå tabt.
Milos har den mest forskellige og dramatiske kyst på alle de græske øer.
Øen Milos har nogle af de mest spektakulære strande i Grækenland. Det har også nogle fantastiske steder at svømme, der ikke rigtig er strande. Lavastrømmen har skabt en kyst, der er mangefacetteret og mange steder ret dramatisk med mærkelige klippeformationer, der ser ud til at være fra en anden planet. Mange af disse klippeformationer er fremragende steder at svømme.

Rejser til Grækenland og Milos tiltrækning som den smukke strand Sarakiniko

Sarakiniko

Den smukke hvide strand i Sarakiniko ligger i det nordlige Milos. Det er ikke en stor strand, og på grund af dens naturlige skønhed og gode tilgængelighed kan det være ret travlt med svømmere i højsæsonen. Stranden er klemt mellem smukke, næsten polerede hvide klipper og klipper, der sandsynligvis stammer fra calciummineraler. Når du ser på havet, ønsker du at gå omkring disse mælkeagtige klipper på højre side af stranden, som danner en slags lille labyrint, hvilket giver dig en særlig følelse af at gå på månen.
Du kan udforske et par tunneler udskåret i klippen på strandens venstre side. Få meter ud i havet finder du også en klippe omkring fem meter høj, hvorfra du kan dykke ned i havet, hvis du vil. Vandet tæt på stranden er temmelig lavt, indtil du når bugten indgangen.

Bådtur rundt om Milos Island
Et besøg på Milos Island er ufuldstændigt, medmindre du foretager en bådtur på øen. Det giver dig muligheden for at svømme på steder, der kun er tilgængelige med båd, og se øen fra en anden vinkel. Der er mange ture til rådighed. Alle bådture i Milos afgår fra Adamas landsby, de fører dig hen over Milos kystlinje og stopper undervejs. Kleftiko er turen højdepunkt. Der kan du svømme rundt i de små huler og se de underlige klippeformationer. Denne tour tager dig til mange seværdigheder omkring Milos.

Milos kirkelige museum
Milos Ecclesiastical Museum ligger i Holy Trinity Church, tæt på landsbyen Adamas havnefront. Dette museum er lille, men indeholder mange vigtige kirkelige genstande.
Disse poster er fra den venetianske periode indtil i dag. Du vil se sjældne byzantinske ikoner på museet, træsniderier til venetianske kirker, gyldne votive-tilbud fra grækere, der vandrede til udlandet, biskopsæder, sølvkalakker og andre.
Den hellige treenighedskirke blev bygget i en meget sjælden arkitektonisk form i det 17. århundrede. Det var under mange renoveringer gennem tidene. Du kan se en mosaikrelieff, hvor imponerende scener i Bibelen ligger i gården i denne dejlige kirke.

Katakomberne på Milos
Milos er hjemsted for Grækenlands største katakomber. Opdaget i 1840 og beliggende nær Plaka, blev disse katakomber bygget til at tjene som en kristen kirkegård i det 1. århundrede e.Kr. Korridorerne er 184 meter lange og er 2-2,5 meter høje.

Cirka 2.000 kristne skønnes at være begravet i katakomberne indtil det 5. århundrede e.Kr., da de blev lukket på grund af jordskred.
Milos-katakomberne, efter Olivenbjerget i Jerusalem og katakomberne i Rom, er det tredje vigtigste kristne monument af deres type.

Kleftiko
Kleftiko er Milos-øens mest ikoniske og populære strand. Den eneste måde at komme til stranden ved Kleftiko er med båd. Det er kendt, at Kleftiko var skjulestedet for de gamle pirater, hvor de ville opbevare deres stjålne skatte. Den eneste måde at komme til Kleftiko på er med båd, men der er mange daglige bådture, der afgår for turister fra Adamas havn. Med sine enorme hvide vulkanske klipper tilbyder Kleftiko dig muligheden for at svømme i krystalklart, turkis vand omgivet af imponerende og unik natur!
Milos ‘organiserede bådture giver normalt dig beskyttelsesbriller, snorkler og flippers, så du kan drage fordel af den smukke havbund.

Det antikke Milos Teater
Ikke mere end 200 meter fra Catacombs er et teater med kvaliteter af uberørte pariske marmorpladser vendt mod vestsiden af ​​den naturlige havn og bakkernes mørke kontur. Selve placeringen er grund nok til at komme. Teateret, der hørte til den gamle by Klima, blev først bygget i hellenistisk tid i det 3. århundrede f.Kr. og måtte rekonstrueres, efter at byen blev ødelagt i romertiden af ​​Athenerne.
Teatret er hugget fra bakken, og et monument, der en gang kunne rumme 7.000 tilskuere (sammenlignet med 700 i dag) er blevet udgravet i op til otte niveauer. Glem ikke at kontrollere akustikken og overveje de svage rester af de omkringliggende mure og tårne ​​i det gamle Klima.

Solnedgang i Plaka
Plaka er den største by på øen og hovedstaden i Milos. Den sidder på en stor klippe, hvor biler ikke kan komme ind. Næsten overalt i byen tilbyder uforlignelig udsigt over Milosabugten, hvilket gør det til et andet perfekt sted at komme og se en græsk solnedgang.
Det meste af Plaka har traditionel kykladisk arkitektur med hvidkalkede bygninger og blå tag. Det er en anden lille by, hvor enhver kan komme og shoppe i butikken, nyde et græsk måltid eller nyde en solnedgang, mens solen går ned. Der er også et Folkemuseum, et arkæologisk museum og et par idylliske kirker.
For at få adgang til Plaka bliver du nødt til at parkere under byen og gå 5 til 10 minutter til byen, da biler ikke kan komme ind i disse smalle gader.
Det er værd at bemærke, at byen Plaka har en lidt mere eksklusiv følelse efter solnedgange. Hvis der var et moderne område i Milos, ville Plaka være det område.

Pollonia Beach

Pollonia er en venlig og rolig sandstrand. Han er forelsket i skyggetræerne, der overser Kimilosøerne.
Området har også adskillige fremragende restauranter, der serverer fremragende forfriskninger til både besøgende og lokale.
Disse forhold gør området ideelt til dykning og dykning i havet.
Dens beskyttede havn er også fremragende til andre former for maritime aktiviteter. Det er mindre sandsynligt, at du bliver angrebet af hajer og andre grusomme havdyr.

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini. Hvor skal man bo i Milos?

Portiani Hotel
Hotel Portiani er meget godt beliggende i havnen i Adamas, i centrum af byen Milos, og kombinerer let adgang til havnen og strandene.
Portiani Hotel tilbyder overnatningstjenester hele året rundt og tilbyder en 17-timers reception, rejseinformation og daglig roomservice.
Portiani-hotellet i Milos er en to-etagers bygning bestående af værelser og suiter. Alle værelser på første sal har private balkoner med udsigt over Det Ægæiske Hav eller landsbyen. På anden sal omgiver 8 front værelser en stor fælles terrasse, der har ubegrænset udsigt over bugten.
Gæsterne kan nyde udsigten over Milosabugten, den største naturlige havn i Middelhavet, fra den store terrasse med udsigt over havet. Rekreationsrummet er også tilgængeligt til brug såvel som cafeteria / bar og morgenmadsområdet. Der er en legeplads 20 meter væk.

Venus de Milo
Det familiedrevne Venus de Milo Studios ligger i Adamas de Milos, kun 300 m væk. væk fra havnen og 250 m. fra Papikinos strand. Vores indkvartering ligger 4 km fra den maleriske Plaka, som er Milos hovedstad. og også fra Milos delstats lufthavn. Med øjeblikkelig adgang til restauranter, caféer og minimarkeder. Hvert smagfuldt møblerede studie har eget køkken og spisestue. Det har også et køleskab, aircondition, komfur og tv. De private badeværelser er udstyret med en hårtørrer.

Heliotropio Studios & Apartments
De hvidkalkede Heliotropio Studios & Apartments ligger på Pollonia Beach i Milos og består af 2 bygninger. Det har en fælles tagterrasse med indbyggede sofaer og panoramaudsigt over havet. Det tilbyder indkvartering med egen forplejning med eksklusiv indretning, gratis trådløs internetadgang og udsigt over Det Ægæiske Hav eller haven.
Studierne og lejlighederne kombinerer traditionelle og moderne dekorative elementer med smedejern eller mørke træsenge, buer og indbygget brusebad. Hver enkelt åbner ud mod en møbleret terrasse eller balkon, mens nogle enheder har et veludstyret køkken eller køkken. Det har aircondition, fladskærms-tv og hårtørrer.
Gæsterne kan starte dagen med en morgenbuffet, der inkluderer hjemmelavet syltetøj, kager, desserter og andre lokale delikatesser. Der er restauranter og små supermarkeder 500 meter fra Heliotropium Halara Studios

Cycladic-stil Studios Halara
Studios i Cykladisk stil Halara ligger på en bakke i den maleriske Plaka de Milos og tilbyder studios med gratis trådløs internetadgang og panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Det er 5 minutters gang fra taverner, små supermarkeder og butikker.
Halara studios åbner ud mod en delt og møbleret terrasse og har et tekøkken med spisebord, køleskab, komfur og kaffemaskine. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er også et pengeskab.
Adamas havn ligger 6 km fra ejendommen, mens Milos National Airport ligger 9 km væk. Plathenia-stranden ligger 4 km væk. Gratis shuttle-service fra havnen er tilgængelig efter anmodning, og gratis offentlig parkering ligger 30 meter væk. Biludlejning kan leveres.

Mykonos Grækenland og de berømte vindmøller

Rejser til Grækenland. Mykonos og de berømte vindmøller, Klik billedet og læs mere!

 

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini, spændende rejseforslag og tips

Kan du rejse til Grækenland igen fra maj?

 

Rejser til Grækenland fra Kreta til Santorini med danske arrangører

Apollo Rejser
Apollo er størst på Grækenland med over 100 rejsemål at vælge mellem. Nyd charmerende øer, skønne strande og hyggelige taverner.

Atlantis Rejser

Spies Rejser

TUI

Græske øer, fra Mykonos til Rhodos, den perfekte solferie

Kort oversigt

Populære rejseartikler