Amisol

Scroll

Amisol har over 20 års erfaring som rejsearrangør

Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med eget og veletableret datterselskab i Danmark. Vi har over 20 års erfaring og var det første rejsebureau som tilbød pakkerejser til Sharm el Sheikh fra Skandinavien.  Over 300 000 ferieglade nordmænd og nu også danskere har gennem denne årrække tilbragt sin ferie med os, på vores dejlige destinationer i landene ved Middelhavet, de Canariske øer, Emiratene og ikke mindst Egypten.

Først på Egypten i Danmark

Amisol Travel A/S  åbnede op for rejsesalget i Danmark i 2011, og sendte de første glade danske feriegæster af sted mod sydens sol i Egypten. Grundet den store tilgang af gæster har vi løbende åbnet op for flere varme og eksotiske rejsemål.

Den 1. september 2016 havde vi vores 5 års jubilæum i Danmark som et seriøst  rejsebureau, med medlemskab i RID Rejsearrangører i Danmark, samt i pakkerejseankenævnet og den Danske Rejsegarantifond.

Amisol Travel er også Grækenland og Italien, herunder Sicilien og Sardinien

Amisol Travel tilbyder ny rejser til Egypten, Sharm el Sheikh, Hurghada, Sahl Hasheesh og Makadin Bay. Derudover har vi også Kreta i Grækenland, samt Italien på programmet med de to solskinsøer – Sicilien og Sardinien.  Amisol Travel A/S er veletableret i Danmark med  servicekontor i Kgs. Lyngby.

Populære rejseartikler